Wie is A3D

A3D is een samenwerkingsverband tussen jonge, onafhankelijke en zelfstandige medewerkers met ieder een eigen specialiteit. Wij wensen een tegengewicht te vormen voor de vele sleutel-op-de-deur firma's waar de klant als nummer wordt behandeld en winstbejag primeert op kwaliteit en originaliteit. Geen seriewerk maar maatwerk dus.

U beslist over datgene dat u gerealiseerd wil zien.

Indien u op A3D beroep doet voor een totaalproject zullen wij onze krachten bundelen en trachten uw grootste zorgen te ontnemen, doch zonder in uw naam beslissingen te nemen. Wij hechten er immers bijzonder veel belang aan u bij het gehele proces te betrekken en u de kans te geven mee te beslissen over datgene dat u gerealiseerd wil zien. Wij zullen mekaar dus meer ontmoeten dan alleen maar bij het ondertekenen van het contract en de beŽindiging van het project.

De centrale figuur in de groep is de architect.

Hij zorgt er voor dat het concept en de sfeer van de woning ook in de buitenaanleg en het interieur wordt gevolgd, onafhankelijk van de planning van het project (zie ook 'Voor wie is A3D'). Indien wenselijk doen wij op onze beurt zelf ook beroep op derden om u het best mogelijke resultaat te garanderen. Iedereen heeft namelijk zijn specialiteiten maar ook zijn beperkingen.

A3D ploeg

Wij helpen U verder met al uw vragen en helpen bij het realiseren van Uw projecten:

  • Kurt Van den Driessche / Architect

Meer contactinformatie vindt U hier.