Wat is A3D

A3D staat voor architectuur en aanverwante objecten in twee en drie dimensies. Dit houdt in: het ontwerpen en helpen realiseren van gebouwen, buitenaanleg, interieurs, maar ook het vormgeven van meubels, logo's, verlichting ,...

Afgestemd op uw wensen, uw tijd en uw budget

Van elk van deze diensten kan u zowel afzonderlijk als samen, onder de vorm van een totaalconcept, gebruik maken. Alles wordt afgestemd op uw wensen, uw tijd en uw budget. Indien u gebruik maakt van de samen aangeboden diensten (bvb. woning met tuin en interieur) zal dit in elk geval een meerwaarde betekenen voor uw project.

U heeft slechts een beperkt budget? Geen probleem want u doet beroep op deze diensten wanneer het u best past, ook al is dit pas jaren later... en zonder enige verplichting.

A3D Logo

Waarom het logo met de rode cirkel, de zwarte lijn en de 3 uitgespaarde lijnen uit het grijze vlak? Hiermee wordt verwezen naar de basiselementen die bij het tekenen worden gebruikt, namelijk:

  • Het punt
  • De lijn, die een opeenvolging is van punten
  • Het vlak, dat op zijn beurt een opeenvolging van lijnen is
  • Het volume, op zijn beurt een reeks vlakken tegen elkaar

Net zoals een willekeurig kleur kan worden opgesplitst in 3 basiskleuren (rood, geel, blauw) kan elk object ook worden opgedeeld in punten, lijnen, vlakken en volumes.