Tuin

In tegenstelling tot de "gratis" tuinontwerpen die in verschillende tuincentra worden aangeboden, kan u er van op aan dat wij in onze ontwerpen wťl aandacht besteden aan een aantal criteria. De vorm van uw tuin zal enerzijds worden bepaald door het terrein, de oriŽntatie, uw voorkeuren m.b.t. planten (vorm, kleur, onderhoudsgemak), de functies van de tuin (bloementuin, speeltuin, kruidentuin, Ö) maar evenzeer door de stijl van uw woning en uw interieur en net dat wordt te veel over het hoofd gezien.

Woning, Interieur en Tuin zijn één geheel.

Dat is ook de reden waarom ook de architect van de woning en eventueel ook de interieurarchitect tijdens deze fase bij het project betrokken blijven of worden. Door een intense vorm van samenwerking wordt immers vermeden dat woning, tuin en interieur totaal onafhankelijk van elkaar worden gerealiseerd. Het volstaat dus niet dat elk deel op zich er goed uit ziet, ook het geheel moet aantrekkelijk zijn.

Naast het ontwerpen van de tuin is er de realisatie. Mensen met enige ervaring zijn met een duidelijk plan en plantschema al een goed eind op weg om hun droomtuin te realiseren en wie het echt niet ziet zitten om zelf de handen uit de mouwen te steken laat het gewoon aan ons over.